Insektsnät med magnetlås håller myggen borta

Sommaren är här och med den kommer också en ovälkommen gäst – myggorna. Dessa irriterande blodsugare kan göra utomhusaktiviteter till en plåga och störa vår sömn på nätterna. Att hitta en effektiv metod för att hålla dem borta har länge varit en utmaning.

Men nu kan vi ha svaret – insektsnät med magnetlås. Denna innovativa lösning erbjuder en bekväm och effektiv barriär mot myggen, vilket gör det möjligt för oss att njuta av sommaren utan att störas av deras irriterande bett. I denna artikel kommer vi att utforska hur insektsnät med magnetlås fungerar och varför det är ett måste för alla som vill skydda sig mot myggplågan.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Genom att du handlar via länkarna får vi en provision. Det är inget som påverkar vad du får betala för varan.

Insektsnät med magnetlås – En effektiv lösning för att hålla myggen borta

Bild på insektsnät med magnetlås monterat i en dörröppning

Fördelar med insektsnät med magnetlås

Produktegenskaper

  • ✅ Starka magneter som automatiskt stänger myggnätet när du passerat
  • ✅ Släpper igenom ljus och luft
  • ✅ Lätt att montera

Produktbeskrivning Insektsnät med magnetlås

Under sommarmånaderna vill vi alla kunna njuta av den friska luften och det naturliga ljuset som strömmar in i våra hem. Men samtidigt vill vi undvika att oönskade myggor tar sig in genom våra altandörrar, stör vår komfort och ger oss kliande myggbett. Det är här det smarta insektsnätet med magnetlås kommer in i bilden.

Detta innovativa insektsnät är speciellt utformat för att släppa in luft och ljus samtidigt som det effektivt stoppar insekter från att ta sig in. Den viktigaste komponenten i systemet är de insydda magneterna på insidan av nätet. Dessa magneter är konstruerade för att enkelt lossna när du vill passera genom dörren och sedan låsa fast i varandra igen när du har gått förbi.

Installationen av insektsnätet med magnetlås är enkel och kräver ingen avancerad teknisk kunskap. Det kan enkelt monteras på din befintliga altandörr utan att göra någon åverkan på konstruktionen. Du behöver bara följa de medföljande instruktionerna och snart kommer du att kunna njuta av alla fördelar som detta smarta insektsnät har att erbjuda.

Sammanfattningsvis är insektsnät med magnetlås en smart lösning för att hålla mygg och insekter ute samtidigt som det släpper in luft och ljus i ditt hem. Med sina insydda magneter och enkel passage genom altandörren ger det en bekväm och effektiv barriär mot insekter. Så varför inte investera i detta smarta insektsnät och njuta av sommaren utan att störas av flygande besvär?

Hur fäster jag insektsnätet?

Insektsnätet fästs med kardborrband runt om dörrkarmen och passar till alla dörrar där montering är möjlig en meter i bredd samt 209 cm upp från golvet. Häftstiften som medföljer hjälper till att hålla nätet på plats under montering och kan användas som extra förstärkning i dörrkarmen vid blåsiga dagar.

Insektsnätet är totalt 210 cm långt och 100 cm brett. Insektsnätet är svart i färgen. I paketet ingår 100 cm bred tejp för fäste ovanför dörröppningen, 500 cm smal tejp för fäste på sidorna om dörren, 20 svarta häftstift och 18 insydda magneter.

Närbild på insektsnät med magnetlås

Specifikationer insektsnät med magnetlås

Artnr:13447
Bredd:100 cm 
Längd:210 cm
Färg:Svart
Innehåll:Monteringstejp, svarta häftstift, insydda magneter

FAQ Insektsnät med magnetlås – vanliga frågor och svar

Hur fäster man insektsnät med magnetlås?

Insektsnätet fästes med den medföljande tejpen. Behövs extra stöd vid blåsiga förhållanden kan häftstift som medföljer användas.

Är insektsnät med magnetlås självstängande?

Ja, det är tanken med denna typ av insektsnät. Så fort du har passerat genom nätet kommer tyngden av magneterna göra att nätet går ihop och magneterna drar ihop sig med varandra.

Lämna en kommentar