Mosquito Magnet Pioneer Recension 2024

Under vår- och sommarmånaderna i Sverige är mygg ett faktum och störande mygg är tradition. Med Mosquito Magnet Pioneer myggfälla kan du bli av med myggen och njuta av sköna sommarkvällar utan att behöva gömma dig under en filt.

Mosquito Magnet Pioneer är lösningen för dig som ofta får myggbett eller som helt enkelt vill kunna njuta av den friska luften utan surrande och störande mygg. Myggfällan är enkel att installera och starta igång och jobbar obehindrat under hela säsongen.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Genom att du handlar via länkarna får vi en provision. Det är inget som påverkar vad du får betala för varan.

Sammanfattning, recension av Mosquito Magnet Pioneer

Pris: 6000-7000kr
Prisklass: Hög
Täckning: 4000m²
Liknande produkter: Nedis Myggfälla med UV-A Ljus

Nuförtiden finns det förvisso myggmedel som är mycket effektiva och som hindrar både myggor och knott från att attraheras av dig. Myggmedel skyddar dock endast där det appliceras och inte i närmiljön.

Med Mosquito Magnet Pioneer får du ett mycket bra och effektivt myggskydd som täcker hela 4000 kvadratmeter. Mosquito Magnet Pioneer är t.ex. utmärkt att använda om du ska iväg med familj eller vänner på camping, om du vill spendera en myggfri sommar vid sommarstugan eller om du bara vill kunna sitta ute på kvällen utan att bli uppäten. Till skillnad från myggmedel är Mosquito Magnet Pioneer dessutom helt luktfri, vilket är ett stort plus!

5/5

Bästa pris på Mosquito Magnet Pioneer

Recension av Mosquito Magnet Pioneer

Mosquito Magnet Pioneer myggfångare

Produktegenskaper

  • ✅ Helt ljud- och luktfri
  • ✅ Skyddar ytor upp till 4000 kvadratmeter
  • ✅ Utsedd till bäst i test av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut
  • ✅ Reducerar på sikt mygg och knott i området
  • ❌ Dyr i drift
  • ❌ Måste byta doftmedel en gång i månaden

Mosquito Magnet Pioneer är helt klart en av de bättre myggskydd som finns på marknaden idag. Eftersom jag är överkänslig mot myggbett har jag tagit mig igenom ett flertal produkter genom åren, men få har presterat lika bra som Mosquito Magnet Pioneer faktiskt gör.

Den här myggfällan ser till att locka till sig mygg och knott, fångar in dem och torkar sedan ut dem. På så vis hindrar man myggens fortplatningscykel och myggen i närområdet kan därför tillslut inte föröka sig.

Myggfångaren ansluts enkelt till ditt elnät i hemmet eller i sommarstugan. Då den är väderbeständig kan den dessutom stå ute i både regn och blåst och skyddar dig och närmiljön dygnet runt.

Mosqutio Magnet Pioneer är dessutom helt ofarlig för andra människor och djur och ger sig bara på mygg och knott och hotar därför inte andra viktiga insekter som humlor, bin och fjärilar.

1. Kvalité

Mosquito Magnet Pioneer håller en mycket hög kvalitet, något som priset också skvallrar om. Även om Mosquito Magnet Pioneer kostar en hel del är det en mycket effektiv myggfälla som inte bara förhindrar mygg för stunden, utan som reducerar antalet mygg och knott i området under en längre period.

För den som är teknisk av sig är Mosquito Magnet Pioneer fortfarande ett mycket bra val. Du behöver bara koppla in den i ditt vanliga elnät och köpa till en gasolflaska. Tack vare det stora fångstnätet slipper du dessutom tömma den hela tiden, vilket gör den extra användarvänlig.

2. Upplevelse

Recensioner och omdömen från tidigare kunder skvallrade förvisso om att Mosquito Magnet Pioneer var riktigt effektiv och bra, men hur bra den faktiskt fungerade hade jag först ingen aning om. Till en början skedde ingen större förändring, men efter ca 7 dagar var det anmärkningsvärt mindre insekter och mygg i området och efter fyra veckor var nästan alla mygg borta, precis som utlovat!

Även om Mosquito Magnet Pioneer är effektiv redan från start tar det ett antal veckor innan myggen har reducerats helt och därför rekommenderar jag att du kombinerar myggfällan med vanligt myggmedel under de första dagarna. Myggmedel är ett bra komplement, men har ofta en lukt som jag inte riktigt tål. Fördelen med Mosquito Magnet Pioneer är att den är helt luktfri och låter ingenting!

3. Pris

Mosquito Magnet Pioneer ligger helt klart i den högre prisklassen för myggfällor och myggskydd, men det är också otroligt effektiv och täcker upp en riktigt stor yta, något som många andra inte gör. I dagsläget ligger Mosquito Magnet Pioneer på ca 6 990 kronor, men är helt klart värd sina pengar för den som har mycket problem med mygg.

4. Slutsats Mosquito Magnet Pioneer

Om du, precis som jag, bor i ett mycket myggrikt område är Mosquito Magnet Pioneer en bra investering som du kommer ha användning för länge. Mosquito Magnet Pioneer ser inte bara till att locka till sig och fånga myggor, utan dödar de också inom loppet av ett dygn.

Om du använder den frekvent och har den påslagen dygnet runt tar det inte många veckor innan du har minskat populationen av mygg i området. Att den är väderbeständig är också något som är starkt uppskattat. Med Mosquito Magnet Pioneer slipper du oroa dig för att den ska gå sönder om det börjar regna eller att den ska behöva underhållas för ofta. Du tömmer bara nätet när det är fullt och sätter tillbaka det igen.

Slutsatsen är att Mosquito Magnet Pioneer myggfälla är en mycket bra produkt och ett bra köp för den som har mycket mygg i sitt närområde. Som vi skrivit ovan tar det någon vecka innan maskinen har reducerat de flesta myggen och det kan givetvis variera beroende var och hur du bor. Men för oss har myggfällan fungerat bra och vi ger den därför högsta betyg!

Slutbetyg: 5/5

Bakgrund till företaget Mosquito Magnet

Precis som namnet beskriver är det företaget Mosquito Magnet som ligger bakom den här effektiva, men kanske inte allt för snygga, myggfällan. Mosquito Magnet är ett företag som specialiserat sig på insekter, mygg och knott och som tagit fram en produkt som verkligen fungerar. Företaget riktar sig till alla som har problem med myggor och som vill minska risken för att få jobbiga och kliande bett.

I sitt utbud erbjuder de även smarta och praktiska tillbehör till myggfällan, t.ex. tabletter som du kan använda till din myggfälla alternativt extra nät som du kan köpa för att enkelt byta ut när det blivit fullt. I utbudet finns även ett flertal reservdelar som du kan använda dig av, t.ex. rengöringspatroner, batteri och batteriladdare. Fokus ligger dock på själva myggfällan och det är den som företaget är mest känt för.

Köpguide Mosquito Magnet Pioneer

Har du bestämt dig för att köpa en Mosquito Magnet Pioneer finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Till skillnad från andra myggfällor täcker Mosquito Magnet Pioneer upp ett mycket större område och det gör att inte behöver investera i flera olika myggfällor för att bli av med problemet. Det du däremot behöver tänka på är bland annat driften av myggfällan och om du vill investera i eventuella tillbehör.

1. Tillbehör

Till Mosquito Magnet Pioneer kan du köpa ett flertal olika tillbehör som gör den smidigare att använda sig av. Jag köpte med ett extra myggnät, men eftersom de är så stora behövde jag inte byta så ofta som jag trodde. Däremot kan det vara bra att investera i rengöringspatroner som säljs separat och som rekommenderas att använda varje gång du byter gasolflaska.

2. Gasol eller elnät

Mosquito Magnet Pioneer drivs med hjälp av både elnät och gasol. Det innebär att du kommer behöva köpa till en gasolflaska i samband med ditt köp för att myggfällan ska kunna fungera. Det är även viktigt att komma ihåg att du en gång i månaden behöver uppdatera din Mosquito Magnet Pioneer med R-Octenoltabletter och då samtidigt byta din gasolflaska.

3. Kombinera med myggmedel

Eftersom Mosquito Magnet Pioneer är långtidsverkande kan det vara bra att kombinera myggfällan med ett klassiskt myggmedel under de första dagarna. På så sätt minskar du risken för att bli biten och få myggbet under tiden som Mosquito Magnet Pioneer gör sitt jobb.

FAQ Mosquito Magnet Pioneer – Vanliga frågor och svar

Fungerar Mosquito Magnet Pioneer?

Mosquito Magnet Pioneer är en otroligt effektiv myggfälla som fungerar klockrent i alla områden där mygg och knott är ett problem. Efter några veckor har antalet mygg och knott i området reducerats kraftigt.

Hur ofta ska man tömma Mosquito Magnet Pioneer?

Eftersom myggfällan har ett mycket stort nät behöver du inte tömma den speciellt ofta. Hur ofta du behöver tömma beror dock på hur mycket mygg det är i området du befinner dig.

Hur bra är Mosquito Magnet Pioneer?

Frågar du mig är Mosquito Magnet Pioneer helt klart den bästa myggfällan på marknaden och det håller hundratals andra användare med om. Det är inte för ingenting som Mosquito Magnet Pioneer vunnit ett flertal bäst i test.

Vilken myggdödare är bäst?

Vilken myggdödare som är bäst beror på vilket behov du har, men Mosquito Magnet Pioneer har vunnit flera oberoende tester och är bevisat effektiv.

Vilken gasol använder man till Mosquito Magnet Pioneer?

Till myggfällan kan du använda dig av olika gasolflaskor, men det är rekommenderat att du använder dig av PK10 eller P11. Räkna med att göra av med en flaska i månaden.

När ska man sätta ut Mosquito Magnet Pioneer?

Mosquito Magnet myggfälla sätter du ut någon gång på våren strax innan myggen börjar komma fram. Myggfällan lockar, fångar och dödar myggorna och bryter på så vis deras fortplantningscykel så att inte fler mygg kläcks. Mosquito Magnet tar några veckor innan den har nått full verkan så se därför till att sätta ut den i god tid.

När tar man in Mosquito Magnet Pioneer?

Eftersom Mosquito Magnet Pioneer kan stå ute dygnet runt behöver du inte oroa dig för att ta in den. Myggfällan är väderbeständig och klarar regn. När sedan utesäsongen är över och hösten kommer kan du plocka in maskinen och förvara den i förrådet.

Varför blinkar lampan på Mosquito Magnet Pioneer?

Det röda ljuset på strömbrytare blinkar under tiden som myggfällan är i uppvärmningsfasen. Detta pågår i ca 20 minuter.

Lämna en kommentar